Onze winkel is geopend van 08.30 - 18.00u
DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Tuinmeubelen nabij Soest

Tuinmeubelen nabij Soest

Tuinmeubelen nabij Soest

Bezoek onze tuinmeubel winkel in Loosdrecht, nabij Soest

Op ongeveer een halfuurtje rijden vanaf Soest bent u in het mooie Loosdrecht waar u geniet van het prachtige buitenleven. Maar naast het genieten op de Loosdrechtse plassen wilt u natuurlijk ook in eigen tuin genieten. En of dat nu in Loosdrecht is, in Soest of aan de andere kant van de wereld in Nieuw-Zeeland. Met de luxe, design tuinmeubelen die wij aanbieden is comfortabel genieten verzekerd. 

Bekijk ons aanbod in onze 500m² showroom of bekijk direct online. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM >     BEKIJK ONZE TUINMEUBELEN >

4 seasons outdoor - 4 zitsbank Kingston

Ons assortiment tuinmeubelen

Top merken

Ons assortiment kenmerkt zich door de luxe, bijzondere tuinmeubelen van diverse topmerken als Four Seasons Outdoor (4 Seasons Outdoor). Hiervan zijn wij een officiële dealer. Maar ook Zebra, PB Casual, Happy Cocooning, Cosi, KS Verlichting, PTMD en The Bastard zijn een greep uit onze tuinmeubelmerken. 

Het totaalplaatje

De tuinmeubelen bestaan uit stoelen, banken, tafels in alle soorten en maten maar zeker ook uit complete lounge- en tuinsets die perfect bij elkaar passen. Daarnaast bieden wij diverse producten aan om het gehele plaatje compleet te maken. Denk aan barbecues om tijdens het mooie weer te genieten van lekker eten met vrienden en familie in de tuin. En dan 's avonds als de nacht valt en het wat frisser wordt, de sfeerhaard of kachel aan te steken en de tuin en loungeset te verlichting. Ziet u uzelf al zitten? 

Bezoek onze winkel