Onze winkel is op dit moment gesloten

DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Tuinmeubelen nabij Amersfoort

Tuinmeubelen nabij Amersfoort

Tuinmeubelen nabij Amersfoort

Ontdek de luxe, bijzondere tuinmeubelen collectie van HG Tuinmeubelen

Met onze prachtige showroom, persoonlijke benadering en een groot assortiment top merken zijn wij online en met een fysieke winkel het adres voor al uw tuinmeubelen, barbecues, sfeerhaarden, terrasverwarming, buitenverlichting, boomstamtafels en interieur. Onze collectie tuinmeubelen kenmerkt zich door een divers aanbod van topmerken. We lichten er graag enkele uit: 

Tuinmeubelen van top merken

  1. 4 seasons outdoor: het toonaangevende merk van Nederlands eigen bodem met een optimaal zitcomfort en een uniek, modern en/of tijdloos ontwerp. Een innovatief A-merk met klasse!
  2. Zebra: Duits-Zwitsers merk met een uniek design van robuuste kwaliteit. Kwaliteit, comfort en design zijn de 3 belangrijkste normen. 
  3. PB Casual: het meest voortuitstrevende en exclusieve Belgische merk op het gebied van tuinmeubelen. Hoogwaardige kwaliteit dat tegen een stootje kan. 

BEKIJK ONZE TUINMEUBELEN >

Tuinmeubelen in onze winkel in Loosdrecht

Bereikbaarheid vanuit Amersfoort

HG Tuinmeubelen is gemakkelijk te bereiken vanuit Amersfoort. 

  • Via de A1 en A27: ca. 30 minuten, 29 km
  • Via de N221: ca. 38 minuten, 25 km
  • Via de A28 en A27: ca 34 minuten, 35 km

Met trots vertellen wij u dat wij gevestigd zijn in Loosdrecht. U kunt ons vinden, niet op een industrieterrein of in een drukke winkelstraat, maar te midden van een groene woonwijk. Naast onze bijzondere collectie tuinmeubelen is een bezoek aan Loosdrecht zoveel meer dan dat. Combineer uw bezoek aan Loosdrecht met een heerlijk dagje uit. Want in Loosdrecht is voldoende te beleven en van het buitenleven te genieten. Sla een balletje op de Hilversumsche Golf Club, ontdek het onlangs gerealiseerde nieuwe winkelcentrum, huur een bootje en vaar over de Loosdrechtse plassen of neem een heerlijke duik in het water.