Onze winkel is op dit moment gesloten

DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze showroom

Onze showroom

Tuinmeubelen showroom in Loosdrecht 

Welkom bij HG Tuinmeubelen! Wij zijn dankzij onze persoonlijke benadering, royaal assortiment en snelle levering de shop voor al uw tuinmeubelen, parasols, boomstamtafels, sfeerhaarden, kamado's en buitenverlichting! 24 uur per dag en 6 dagen per week kunt u op uw gemak shoppen bij ons in de webshop. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u direct bestellen. Wij zorgen ervoor dat u de bestelde artikelen snel in huis heeft. 
Heeft u nog vragen of zoekt u iets speciaals neem dan gewoon contact op met ons. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden. Alle in onze winkel genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Heel zelden kan het een keer voorkomen dat het bestelde artikel niet meer leverbaar is, omdat de betreffende artikel net op dat moment uitverkocht en niet meer leverbaar is, op dat moment zullen we u daar gelijk over informeren.

Persoonlijk advies 

Heeft u bepaalde vragen of zoekt u iets speciaals? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag een persoonlijk advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel te Loosdrecht. Onder het genot van een kop koffie nemen wij uw wensen door en geven wij een vrijblijvend advies. Zo weet u 100% zeker dat uw tuinmeubel, boomstamtafel, kamado of sfeerhaard voldoet aan uw verwachtingen.

500 m² showroom met 2 verdiepingen 

Wilt u de nieuwe tuinmeubelen voor aanschaf eerst voelen of proefzitten? Kom dan naar onze winkel en laat u inspireren in onze ruim opgezette showroom. Op de begane grond vindt u met name tuinmeubelen, barbecues, binnen- & buitenverlichting, parasols en decoratie. Op de onderste verdieping vindt u o.a tuinmeubelen, sierkussens en sfeerhaarden!

Ook voor boomstamtafels 

Naast het feit dat HG Tuinmeubelen hét adres voor uw tuinmeubelen is kunt u sinds 2019 ook terecht voor boomstamtafels. Speciaal voor dit concept is ons bedrijf opgesplitst in een tweede firma, namelijk HG Boomstamtafels. Aangezien dit exlusieve items betreft nodigen we u van harte uit om inspiratie op te doen in onze showroom te Loosdrecht.

Hoe bereik ik HG Tuinmeubelen & HG Boomstamtafels? 

Voor tuinmeubelen kopen vanuit Almere kunt u het beste rijden via de N305 en dan de A27, vervolgens gaat u dan bij afslag Hilversum - Loosdrecht de snelweg af. Via de Diependaalselaan rijdt u dan zo richting Loosdrecht.
Bent u op zoek naar luxe tuinmeubelen in Amersfoort dan rijdt u via de A1 en vervolgens de A27, bij afrit 33 gaat u dan richting Loosdrecht via de Diependaalselaan.
Komt u uit Soest en zoekt u prachtige design tuinmeubelen dan kunt u het beste rijden via N221 en vervolgens de N415 om dan de Diependaalselaan richting Loosdrecht op te rijden.
Voor all weather tuinmeubelen in Abcoude kunt u ons het beste bereiken via A2 en dan afslag Vinkeveen, vervolgens via de N201 richting Loosdrecht.

Beste bezoeker,We vinden het erg fijn dat u belangstelling toont voor HG Tuinmeubelen.

Op zondag zijn onze winkel en webshop altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag als een rustdag
(dit vanuit onze christelijke levensovertuiging), om deze reden doen wij op zondag geen zakelijke /
commerciele activiteiten.

Graag zien we u op een andere dag in de week terug in onze winkel en webshop, we zijn van maandag tot
en met zaterdag bereikbaar. Ook buiten onze openingstijden om is het mogelijk om een afspraak te maken.

We hopen op uw begrip!

Met vriendelijke groet,

HG Tuinmeubelen