DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Specialist in loosdrecht

Specialist in loosdrecht

De specialist in tuinmeubelen in de omgeving van Loosdrecht! 

Welkom bij HG Tuinmeubelen! Wij zijn dankzij onze persoonlijke benadering, royaal assortiment en snelle levering de shop voor al uw tuinmeubelen, parasols, boomstamtafels, sfeerhaarden, kamado's en buitenverlichting! 24 uur per dag en 6 dagen per week kunt u op uw gemak shoppen bij ons in de webshop. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u direct bestellen. Wij zorgen ervoor dat u de bestelde artikelen snel in huis heeft. 
Heeft u nog vragen of zoekt u iets speciaals neem dan gewoon contact op met ons. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden. Alle in onze winkel genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Heel zelden kan het een keer voorkomen dat het bestelde artikel niet meer leverbaar is, omdat de betreffende artikel net op dat moment uitverkocht en niet meer leverbaar is, op dat moment zullen we u daar gelijk over informeren.

 

Persoonlijk advies

Heeft u bepaalde vragen of zoekt u iets speciaals? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag een persoonlijk advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel te Loosdrecht. Onder het genot van een kop koffie nemen wij uw wensen door en geven wij een vrijblijvend advies. Zo weet u 100% zeker dat uw tuinmeubel, boomstamtafel, kamado of sfeerhaard voldoet aan uw verwachtingen.

Persoonlijk advies
 

500 m² showroom
met 2 verdiepingen

Wilt u de nieuwe tuinmeubelen voor aanschaf eerst voelen of proefzitten? Kom dan naar onze winkel en laat u inspireren in onze ruim opgezette showroom.
Op de begane grond vindt u met name tuinmeubelen, barbecues, binnen- & buitenverlichting, parasols en decoratie. Op de onderste verdieping vindt u o.a tuinmeubelen, sierkussens en sfeerhaarden!

Ook voor boomstamtafels 

Naast het feit dat HG Tuinmeubelen hét adres voor uw tuinmeubelen is kunt u sinds 2019 ook terecht voor boomstamtafels. Speciaal voor dit concept is ons bedrijf opgesplitst in een tweede firma, namelijk HG Boomstamtafels.
Aangezien dit exlusieve items betreft nodigen we u van harte uit om inspiratie op te doen in onze showroom te Loosdrecht.

 

Direct contact

Voor vragen over producten en bestellingen of over deze website kunt u onderstaand contactformulier gebruiken of telefonisch contact met ons opnemen.

HG Tuinmeubelen
Nootweg 11
1231CP Loosdrecht
T.  035 820 00 02
M. (06)29 34 19 14
E. info@hgtuinmeubelen.nl

Openingstijden

Maandag 12:30 - 18:00 uur
Dinsdag 9.30 - 18.00 uur
Woensdag 9.30 - 18.00 uur
Donderdag 9.30 - 21.00 uur
Vrijdag 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.30 uur
Zondag Gesloten