Onze winkel is op dit moment gesloten

DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

ZEBRA

ZEBRA

Zebra tuinmeubelen koop je online bij HG Tuinmeubelen

Zebra is in een groot gedeelte van Europa een bekend en hoogstaand merk op het gebied van tuinmeubelen. Zebra is in 1996 opgericht en werkt vanuit Hatten bij Oldenburg. Zebra is een Duits-Zwitserse producent die inmiddels in verschillende Europese landen vertegenwoordigd is met een schitterende collectie in buitenmeubelen. Een uniek design van robuuste kwaliteit: met tuinmeubelen van Zebra kun je 4 seizoenen door genieten van het buitenleven! Prachtige tuinmeubelen met een hoogwaardig design waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. Van RVS tot teak hout, van textileen tot sunbrella: de chique collectie van Zebra biedt het allemaal. Kwaliteit, comfort en design zijn daarbij de 3 belangrijkste normen. Zebra biedt een passende set voor moderne en klassieke consumenten en daarmee voor elke tuin. Een bevlogen outdoor specialist met know-how!

 

Geweldig comfort zebra tuinmeubelen

Comfort en kwaliteit zijn samen met design de 3 belangrijkste normen aan tuinmeubelen, met Zebra wordt het buitenleven echt een genot! De buitenmeubelen van Zebra worden ontworpen met een uniek zitcomfort, na diverse uitgebreide testen zijn ze klaar om u ook het geweldige comfort te laten ervaren. De diverse combinaties van materialen en de hoge eisen aan het comfort zorgen ervoor dat de tuinmeubelen van Zebra het perfecte comfort kunnen bieden. Heerlijk in de tuin dineren, buiten ontspannen – dat moet met de Zebra tuinmeubelen helemaal goed komen.

 

Zebra tuinmeubelen van top kwaliteit 

Tuinmeubelen van Zebra zijn uitgevoerd in een kwaliteit die alle seizoenen met gemak doorstaat. Bij Zebra is een hele scherpe controle op kwaliteit, dit zorgt ervoor dat alleen de echte top kwaliteit door de keuring heen komt. Bij elke fase van het product wordt er een uitgebreide controle gedaan. Daarnaast is er sinds 2008 het label greenline, het premium label greenline van ZEBRA staat voor duurzaam en milieuvriendelijk design in tuinmeubels. Teakhout uit oude Indonesische huizen en schepen wordt, in combinatie met roestvrij staal en leer, professioneel verwerkt tot opvallende, massieve en prachtige tafels, banken, stoelen en krukken. Ieder meubelstuk is uniek met een zichtbare en fascinerende geschiedenis en draagt bij aan een leefbare toekomst.

 

Zichtbare en voelbare mooie designs van zebra 

Hoe ziet het perfecte tuinmeubel eruit? Dit soort vragen stellen wij onszelf voortdurend. ZEBRA wil door middel van meubels uw verblijf in de buitenlucht zo comfortabel mogelijk maken. Daarom moeten dergelijke meubelen aan veel eisen voldoen: een zichtbaar en voelbaar mooi design, een hoog zitcomfort, weinig onderhoud, hoge functionaliteit, flexibiliteit en ze moeten natuurlijk bestand zijn tegen zon, wind en regen. Door onze jarenlange know-how en samenwerking met de beste leveranciers en montagespecialisten kunnen we aan al deze eisen voldoen. En onze passie voor design en innovatieve oplossingen zorgt ervoor dat we altijd voor u in beweging zijn. Zo heeft ZEBRA zich ontwikkeld tot een merk voor comfortabele outdoor meubelen en beloven we u deze groeiende diversiteit vol te houden.

MEER WETEN?

WIJ GEVEN GRAAG ADVIES OVER ZEBRA