Onze winkel is geopend van 08.30 - 21.00u
DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

PTMD

PTMD

PTMD producten koop je online bij HG Tuinmeubelen

PTMD collection® is opgericht in 1992. In deze tijd was er een duidelijke scheidingslijn tussen de creatieve designs van kunstenaars en commerciële standaard producten van grote bedrijven. PTMD® wilde een brug slaan tussen deze creatieve kunstenaars en grote bedrijven door inspirerende designs te ontwikkelen waarin vakmanschap en creativiteit centraal staan en toegankelijk worden voor een grotere doelgroep. Wat ooit begonnen is met een kleine collectie potten en manden is nu, 23 jaar later, uitgegroeid tot een volledige interieur collectie. Door een eigen identiteit te ontwikkelen, heeft PTMD® een sterk interieurbeeld gecreëerd waarin toegankelijke luxe realiteit wordt. Het merk ontwikkelt en produceert alle woonartikelen helemaal zelf. PMTD heeft nagenoeg voor alle ruimtes in huis geschikte woonartikelen. Van meubelen en lampen tot aan de meest prachtige woonaccessoires. Hou je van een stoere woonstijl? Dan is het merk PMTD collection perfect voor jou.

 

FILOSOFIE VAN PTMD

“If you’re always trying to be normal you’ll never know how amazing you can be.”

Daarom heeft PTMD® een sterke eigen identiteit ontwikkeld die zich onderscheidt door stoer, sober en sfeervol te zijn. PMTD gelooft dat luxe hetgeen is wat een simpel interieur verandert in een droomwereld vol warmte, comfort en well-being. PTMD® vindt dat deze luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen en creëert daarom met haar producten the million dollar look for less!

 

DE PTMD-COLLECTIE

Alle PTMD® collecties worden met veel aandacht en vakmanschap in onze eigen designstudio ontworpen en ontwikkeld waardoor elk product de PTMD® identiteit, stoer sober en sfeervol, uitstraalt. Originaliteit, creativiteit en vakmanschap zijn belangrijke vereisten voor elke collectie. Daarnaast is het belangrijk dat er leven in een product zit. Daarom worden de producten van PTMD nooit alleen vanuit een mal gemaakt. Sterker nog het proces begint pas na de mal. Door te experimenteren met verschillende afwerkingen, oventemperaturen en technieken creëert PTMD® statement producten waarmee je het ‘wow-effect’ in je interieur creëert.

MEER WETEN?

WIJ GEVEN GRAAG ADVIES OVER PTMD