Onze winkel is op dit moment gesloten

DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

PB CASUAL

PB CASUAL

PB Casual tuinmeubelen koop je online bij HG Tuinmeubelen

PB Casual is een van de meest vooruistrevende en exclusieve merken op het gebied van tuinmeubelen. PB Casual is een Belgisch merk dat inmiddels ook vertegenwoordigd is in de omliggende landen met een smalle maar echte topcollectie in buitenmeubelen. PB Casual is in 2007 opgericht door Patrick Bourbon. Schitterend design van robuuste kwaliteit: met tuinmeubelen van PB Casual vier je het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. Van hardsteen tot teak hout, van kunststof tot RVS: de prachtige collectie van PB Casual biedt het allemaal. Uw wensen ten aanzien van comfort en gebruiksgemak staan daarbij voorop. PB Casual biedt een passende set voor diverse smaken en stijlen. Een innovatief A-merk met pure klasse!

 

Ultiem comfort pb casual tuinmeubelen

Comfort in combinatie met design, met PB Casual wordt uw tuin een lust voor het oog! Bij het ontwerpen van de buiten meubelen kent PB Casual een grote waarde toe aan het zitcomfort. Door de juiste combinatie van materialen, maar ook door te ontwerpen met uw zit gemak in hun achterhoofd. Heerlijk in de tuin genieten, lekker buiten dineren – daarvan bent u met PB Casual tuinmeubelen verzekerd.

 

Pb casual tuinmeubelen van top kwaliteit 

Tuinmeubelen van PB Casual zijn uitgevoerd in een kwaliteit die alle seizoenen buiten zitten mogelijk maakt. Bij PB Casual houden ze zich aan een strakke kwaliteitscontrole. In alle fases (van ontwerp tot oplevering) wordt er aan uitgebreide controle gedaan. 

 

Duurzame materialen van pb casual 

Voor de tuinmeubelen van PB Casual wordt veelal gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled teakhout, gerecycled eikenhout en Belgisch hardsteen. Het teakhout en eikenhout wordt gerecycled van oude balken die uit kapschuren en boerderijen worden gehaald. Er wordt altijd op een juiste wijze omgesprongen met de productie van de diverse tuinmeubelen en op een zuinige manier omgegaan met de winning van de diverse grondstoffen.

 

Vernieuwde en unieke designs van pb casual 

De topontwerpers van PB Casual vinden altijd weer mogelijkheden om met vernieuwende en unieke designs voor tuinmeubelen te komen, door het gebruik van steeds andere technieken en door het combineren van steeds andere materialen. De productie van PB Casual tuinmeubelen gebeurt op ambachtelijke wijze in Indonesië en België. Hier worden alle 4 Seasons Outdoor tuinstoelen, tuintafels, hockers en ligbedden door vele vlechters met de hand gevlochten. Daarnaast tref je daar tegenwoordig nog veel meer moderne designs zoals, eikenhout, teakhout, hardsteen, polyester fiber, aluminium en RVS. De PB Casual meubelen zijn stuk voor stuk schitterende eyecatchers en altijd exclusief.

 

All weather kussens

Geen zorgen meer wanneer je tuinset of loungeset op je terras of in je tuin nat wordt, want alle tuinmeubelen zijn 100% weerbestendig. Alle kussens die je op de tuinmeubelen vindt van PB Casual zijn van all weather kwaliteit. Je kunt ze het hele jaar buiten laten liggen en zelfs een regenbui kan geen kwaad. 

Beste bezoeker,We vinden het erg fijn dat u belangstelling toont voor HG Tuinmeubelen.

Op zondag zijn onze winkel en webshop altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag als een rustdag
(dit vanuit onze christelijke levensovertuiging), om deze reden doen wij op zondag geen zakelijke /
commerciele activiteiten.

Graag zien we u op een andere dag in de week terug in onze winkel en webshop, we zijn van maandag tot
en met zaterdag bereikbaar. Ook buiten onze openingstijden om is het mogelijk om een afspraak te maken.

We hopen op uw begrip!

Met vriendelijke groet,

HG Tuinmeubelen