Onze winkel is op dit moment gesloten

DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

KS VERLICHTING

KS VERLICHTING

KS Verlichting koop je online bij HG Tuinmeubelen

KS verlichting is een succesvol productiebedrijf van exclusieve buitenverlichting en tuinornamenten en staat al 40 jaar bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting. De grondlegger van dit bedrijf is Kees Schouten. Deze man was in zijn jonge jaren bijzonder geïnteresseerd in verschillende stijlen antiek. Met name in historische verlichting met ‘gaslantaarns’ voor buiten. Dit wakkerde bij hem de interesse in verlichting steeds meer aan. Met grote regelmaat kocht hij gaslantaarns, die vervangen werden voor elektrische lantaarn, door de Engelse spoorwegen. De vraag in Nederland van deze klassieke lantaarnpalen was zeer groot, terwijl de aanvoer maar beperkt was. Dit was de reden voor hem om lampen te gaan produceren. De KS lampen zijn nu niet meer weg te denken.

 

KS VERLICHTING ASSORTIMENT

De huidige collectie van KS verlichting bestaat uit meer dan 1500 modellen voor privé, zoals huis & tuin, voor restaurant, horeca & recreatie, voor stadverlichting, gemeenten & parken, in iedere stijl. De nieuwste technieken worden op de productievloer toegepast. De mooiste lampen worden geproduceerd. Vanaf het broodje aluminium met als eindresultaat duurzame kwalitatief hoogwaardige unieke exclusieve buitenverlichting. Kenmerken voor KS producten zijn; tijdsloosheid, duurzaamheid, functionaliteit, exclusiviteit, stijl zuivere vormgeving, uitstraling & natuurlijk de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Een origineel KS product heeft een gegoten embleem of sticker.

 

SCHEEPS ARMATUREN

Met de scheepsarmaturen, ook wel maritiem lampen genoemd, onderscheid KS verlichting zich van haar concurrentie. KS verlichting is namelijk een van de weinige, dan wel niet de enige die deze lampen aanbiedt.

 

NOSTALGISCHE ARMATUREN

Onder andere veel restaurants en grand cafés gingen u voor met het plaatsen van één van de nostalgische armaturen van KS verlichting. Uiteraard moet de ruimte waar de buitenlamp geplaats wordt er naar staan. Zodra dit het geval maakt een nostalgische lantaarn van KS verlichting het totaalplaatje af!

 

KOPEREN KAP ARMATUREN

Buitenlantaarns zoals u ze in de Nederlandse geschiedenisboeken zag zijn nu ook gewoon te bestellen! Deze lampen hebben een Oud-Hollands uiterlijk en zijn vaak voorzien van een koperen kap.

 

SPOTS EN UP & DOWN LIGHTERS

De spots van KS verlichting zijn voornamelijk grondspots voor de oprij laan of bij het terras. Maar KS verlichting heeft ook enkele spots om ornamenten, bomen of struiken een extra accent te geven. De prikspots kunnen zo gedraaid worden dat het precies verlicht wat u graag wilt. De moderne en design armaturen zijn ook vertegenwoordigd in het assortiment van KS verlichting.

Beste bezoeker,We vinden het erg fijn dat u belangstelling toont voor HG Tuinmeubelen.

Op zondag zijn onze winkel en webshop altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag als een rustdag
(dit vanuit onze christelijke levensovertuiging), om deze reden doen wij op zondag geen zakelijke /
commerciele activiteiten.

Graag zien we u op een andere dag in de week terug in onze winkel en webshop, we zijn van maandag tot
en met zaterdag bereikbaar. Ook buiten onze openingstijden om is het mogelijk om een afspraak te maken.

We hopen op uw begrip!

Met vriendelijke groet,

HG Tuinmeubelen