Onze winkel is geopend van 08.30 - 21.00u
DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

HAPPY COCOONING

HAPPY COCOONING

Happy Cocooning tafels koop je online bij HG Tuinmeubelen

Tegenwoordig hebben we steeds meer de focus op buitenleven en zijn buitenhaarden daar niet meer bij weg te denken. De Cocoon Table is een heel eigentijdse oplossing voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard: trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur. Het ontbreken van het rookkanaal maakt de Cocoon Table toegankelijk voor iedereen in tegenstelling tot een open haard. De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen. En het mooie is; deze vuurtafels zijn eventueel nog uit te breiden met allerlei leuke accessoires zoals bijvoorbeeld een losse grillplaat, een wijnkoeler of een side table.

 

TAFELS VAN HAPPY COCOONING

De Cocoon Tables van Happy Cocooning lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan. De RVS-brander van de haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde houtblokken en lavastenen waardoor het vuur op een echt houtgestookt haardvuur lijkt. En het grote voordeel is dat u hierdoor geen last heeft van rook of rondspringende vonken!

 

VUUR VAN DE COCOON TABLE

Het vuur van de Cocoon Table wordt gevoed door een gashaard met RVS-brander van 19,5 kW of 12kW. De haard is gemakkelijk te ontsteken door de elektronische ontsteking en de hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beide fijn verwerkt in een RVSbedieningspaneel. De Cocoon Tables worden geleverd inclusief 4 stammetjes, 5,5 kg lavastenen (3,5 kg bij het ronde model), een PVC-beschermhoes en CE-goedgekeurde rubberen gasslang.

MEER WETEN?

WIJ GEVEN GRAAG ADVIES OVER HAPPY COCOONING