Onze winkel is geopend van 08.30 - 18.00u
DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

4 SEASONS OUTDOOR

4 SEASONS OUTDOOR

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen koop je online bij HG Tuinmeubelen

4 Seasons outdoor is wellicht een van de meest bepalende merken op het gebied van tuinmeubelen. 4 Seasons Outdoor is een Nederlands merk dat inmiddels Europees vertegenwoordigd is in de omliggende landen met een zeer uitgebreide topcollectie in buitenmeubelen. Stijlvol design van robuuste kwaliteit: met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor vier je het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. Van vlechtwerk tot teakhout, van rope / touw tot RVS en aluminium: de prachtige collectie van 4 Seasons Outdoor heeft het allemaal. Uw wensen ten aanzien van comfort en gebruiksgemak staan daarbij voorop. 4 Seasons biedt een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

 

Hoog comfort 4 seasons outdoor tuinmeubelen

Comfort gecombineerd met design, met 4 Seasons Outdoor wordt uw tuin een lust voor het oog! Bij het ontwerpen van de tuinmeubelen kent 4 Seasons Outdoor een grote waarde toe aan het zitcomfort. Door de juiste keuze van de combinatie van materialen, maar ook door te ontwerpen met uw zit gemak in hun achterhoofd. Heerlijk buiten genieten, lekker buiten tafelen – daarvan bent u met 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen verzekerd.

 

4 seasons outdoor tuinmeubelen van top kwaliteit 

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn uitgevoerd in een kwaliteit die alle seizoenen met gemak doorstaat. Bij 4 Seasons Outdoor houden ze zich strak aan de kwaliteitscontrole. Controlepunten zijn ingebouwd in alle fasen: van ontwerp en verscheping. Daarnaast gebruiken zij sinds 2009 het aansprekende hularo wicker. Hularo vlechtdraad is een volledig machinaal gefabriceerde HDPE draad die altijd dezelfde kwaliteit bied en hierdoor bij uitstek geschikt is voor de meest luxe en hoogwaardige loungesets en gevlochten wicker tuinstoelen.

 

Vernieuwde en unieke designs van 4 seasons outdoor 

De topontwerpers van 4 Seasons Outdoor vinden altijd weer mogelijkheden om met vernieuwende en unieke designs voor tuinmeubelen te komen, door het gebruik van steeds andere technieken en door het combineren van steeds andere materialen. De productie van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen gebeurt op ambachtelijke wijze in Indonesië. Hier worden alle 4 Seasons Outdoor tuinstoelen, tuintafels, hockers en ligbedden door vele vlechters met de hand gevlochten. Daarnaast tref je daar tegenwoordig nog veel meer moderne designs zoals, teakhout, rope, textileen, HPL, sunbrella, aluminium en RVS. De 4 Seasons Outdoor meubelen zijn stuk voor stuk een lust voor het oog en altijd exclusief.

 

All weather kussens

Maak je geen zorgen wanneer je tuinset of loungeset op je terras of in je tuin nat wordt, want alle tuinmeubelen zijn 100% weerbestendig. Alle kussens die je op de tuinmeubelen vindt van 4 Seasons Outdoor zijn van all weather kwaliteit. Je kunt ze het hele jaar buiten laten liggen en zelfs een regenbui of sneeuwbui kan geen kwaad. 

Showroom

Bent u op zoek naar een combinatie van echte design tuinmeubelen, luxe tuinmeubelen van het merk 4 Seasons Outdoor dan treft u in Loosdrecht onze royale showroom aan. Hier kunnen we ruim 200 set combinaties aan bijzondere tuinmeubelen laten zien en is er voor iedereen wel wat naar wens samen te stellen! Wilt u dit weekend tuinmeubelen kopen dan profiteert u ook nog is van zeer snelle levertijden op ongeveer de gehele 4 Seasons Outdoor collectie.
Het parkeren is gratis voor of achter de showroom, u vind ons op Nootweg 11 in Loosdrecht. 

MEER WETEN?

WIJ GEVEN GRAAG ADVIES OVER 4 SEASONS OUTDOOR