Onze winkel is geopend van 09.30 - 18.00u
DIRECT ADVIES

BEL 035-820 00 02
Of laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Boomstamtafels

Boomstamtafels

HG Boomstamtafels, de specialist in boomstamtafels in Loosdrecht 

Welkom bij HG Boomstamtafels!
Voor exclusieve boomstamtafels van hoogwaardige kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

U treft in onze showroom te Loosdrecht een mooi en gevarieerd aanbod aan boomstamtafels, met onder andere eettafels, vergadertafels, bartafels, salontafels en daarnaast ook bijzettafels oftewel enclosures. Producten die boomstam gerelateerd zijn zoals spiegels van drijfhout of sculpturen kunnen we ook leveren.

 Hoogwaardige kwaliteit 

Bij het samenstellen van ons assortiment boomstamtafels kijken we ten eerste naar de kwaliteit, echte topkwaliteit vinden we namelijk erg belangrijk.
Dit bepalen we aan de hand van onder andere: leeftijd van het hout, de manier waarop het hout gedroogd is, het vochtigheidspercentage van het hout en daarnaast welke keurmerken er op het hout zitten.
Daarnaast is duurzaamheid van het milieu ook een heel belangrijk punt, dus hoe wordt er om gesprongen met het oerwoud en op welke manier worden de boomstamtafels verkregen, hierbij kijken we ook bewust naar wat er terug wordt gedaan voor het milieu.
De uitstraling van de boomstamtafels is ook een heel belangrijk onderdeel, hierbij wordt vooral gekeken naar de kleuren combinatie, de tekening van het hout en daarnaast de grilligheid van de tafel.Diverse houtsoorten 

De houtsoorten waar onze boomstamtafels van afkomstig zijn komen voornamelijk uit exotische landen, met name uit Brazilië, Indonesië, Thailand, Nieuw-Zeeland, Australië en uit het Westen en Oosten van Afrika.
Elke boom heeft zo zijn eigen tekening en kleuren combinatie, dit in combinatie met de grilligheid van de boomstamtafels die we hebben maakt elke tafel echt uniek.
U kunt de volgende houtsoorten bij ons aantreffen: Tamarinde, Teak, Iroko, Kauri, Pequi, Mango en in kleine mate ook goed gedroogd Suar.